Pages

Wednesday, December 15, 2010

post enta pape

okay,mmg da lama aku tak post,even mmg takkan ramai yg hirau.haha
anyway,hari nie mmg best,pagi2 aku dgn kazen aku bgun,kol 9 kot,then i bu aku hanta g terminal 2 tok tgk wayang,cos jusco penuh.wierdo g wayang pagi2,haha..
narnia best dude,even tk tgk 3D..
then,we had lunch kat mcd,guna duit sndir..pokai aku! haha,
mkn pny makan,aku naik tingkat atas s.parade nak main bowlong dgn kzen aku..
da lama tk main,kekok plak,hahaha

ptg nye plak,lain storynye..g swimming pool,my pakcik soh tlg dye ajar dak2 renang..
tp,ptg nie student tak ramai,so,aku la jd student nye..haha
tp,last2 tu ada la 3 org..
mlm nie plak,aku text ramai,tp ramai tk reply,hm,boring doe mlm ni!
tu je aku nak write,mengarot jea,keyh,chow

1 comment:

  1. I nak tahu tajuk lagu yang kat blog you ni . . please :)

    ReplyDelete


TOGETHER WERE GOING TO MAKE A HISTORY THAT EVERYONE WILL NEVER FORGET